UKESMENY sommer

 

MANDAG

Tomatsuppe med urteolje og ristede mandler

 

Røkt filetkam av svin

med sennepssaus, erter, gulrøtter og brent rosenkål samt bakte potetbåter

 

Hvit sjokolademousse

med sommerfrukt

 

 

TIRSDAG

Spinatsuppe med egg

 

Bakt fjordørret

med rømmesaus smaksatt med sitron,

agurksalat, glaserte gulrøtter og nypoteter

 

Husets jordbær- og rabarbrakake

med vaniljekesam

 

 

ONSDAG

Kremet aspargessuppe

med aspargestopper og urteolje

 

Urtebakt kyllingbryst

med estragonsaus, squash, sopp, rødløk og bakt paprika, saltbakt amandine

 

Sitronfromasj

med jordbærcoulis og scoop pisket krem

 

TORSDAG

 

Purreløksuppe med urteolje

 

Marinert pigwing

med bbq-saus, bakte rotgrønnsaker og gratinert potetmos

 

Sjokolademousse

smaksatt med appelsin, serveres med vanjljesaus

 

 

FREDAG

 

Gulrotsuppe med hint av ingefær, creme fraiche og gulrotchips

 

Bakt fjordørret

Med rømmesaus smaksatt med sitron,

Agurksalat, glaserte gulrøtter og nypoteter

 

Vaniljepannacotta

Med lime- og jordbærcoulis

 

 

LØRDAG

 

Kremet blomkålsuppe

med urteolje og ristet birkebeinerskinke

 

Kalvefilet

med fløtesaus, fersk asparges, brent blomkål, konfiterte tomater og saltbakt småpotet

 

Husets karamellpudding

med karamellsaus og scoop krem

 

 

SØNDAG

 

Rekecoctail med hint av sommeraquavit

 

Urtestekt lammefilet

med rosmarinsky, ratatouille og potetpure

 

Eton Mess

marengs med friske jordbær, bærsaus og krem 

Priser

Dagens 3-retters kr 425,-/helg kr 475,- 

Inkl kaffe
Barn: 125,- barnebuffet
Barn: 195,- halv porsjon voksenmeny

Suppe med brød/smør kr 145,- 
Hovedrett kr 275,-/helg kr 295,-
Dessert kr 95,-
Kaffe 30,-

Frokostbuffet kr 175,- /   95,- barn