Sykling

Oset er porten til et av Norges aller fineste sykkelterreng. Golsfjellet og Valdres med Stølsvidda er spesielt godt egnet til sykling, uansett type sykkel og ambisjoner. Her er det sykling for alle. Det som gjør området unikt for sykling er nettet av stølsveier og stier som gir utallige rundtursmuligheter.  Vær ei uke eller mer på Oset å få nye turer hver dag, og starten, den er på hotelltrappa!

Du finner runder på stølsveier med ulik lengde og vanskelighetsgrad, det er stier som binder veiene sammen og det er stisykling på vidda. Velg turen som passer akkurat for deg og det du ønsker for turen din. Kanskje skal du langt avgårde eller ta en kort runde, kanskje med et vaffelstopp, nyte utsikt, stølslivet? Naturen er vakker her, det er et yrende fugleliv, kanskje møter du på elgen. Det du garantert møter er beitedyra, som gir en god porsjon trivsel langs stølsveiene.

Turene ut fra Oset er beskrevet i tekst, bilder og med kart i høydeprofil i boka Mjølkevegen med avstikkere 15 sykkelturer Goslfjellet og Valdres. 12 av de 15 turene i boka kan gjerne ha startpunkt på Oset. Blir noen av de i lengste laget, ta sykkel med på bilen til egnet startsted som er anbefalt i boka, eller gjør turen akkurat så lang eller kort du ønsker ved å finne din egen variant.

 

                                                         Vi er en syklist velkommen bedrift, som betyr:

  • Du får leid sykkel hos oss

  • Du får vasket sykkel din hos oss

  • Du får lade elsykkel din hos oss

  • Du får vasket sykkeltøyet ditt hos oss om du legger det i kurven i resepsjonen

  • Du får mulighet for å oppbevare sykkel din i parkeringshuset hos oss

  • Du får kjøpt sportsdrikk, tursjokolade og sykkelkart i resepsjonen

 

Komme inn i varmen, høre lyden og lukten fra sprakende ved, bli ønsket varmt velkommen, komme til oppredd seng og ikke minst dekket bord, nyte nydelig mat, bli underholdt, slappe av og bare være et sted hvor du likevel føler deg hjemme…

Og sist men ikke minst; være aktiv og hente overskudd i kanskje Norges beste langrennsterreng med uendelige turmuligheter.

HER kan du finne mer info om sykling på Golsfjellet. 

 
 

 

Eksempel på sykkelopphold på Oset 

- 4 døgns opphold med 4 sykkelturer:

 
 
 
 
 
 
 
 

Oset Høyfjellshotell  |  (+47) 32 07 95 00

Booking: oset@oset.no             

Faktura:  oset@faktura.poweroffice.net

Org.nr. 968801333

Osevegen 20                                              

3550 Gol i Hallingdal

Viken, Norge  

  • Facebook Social Icon
  • Instagram