31.jpg

Seniorturer

I alle år har Oset vært et populært reisemål for seniorgjesten. Med vakker beliggenhet ved Tisleifjorden med utsikt bl.a. over Golsfjellet, Stølsvidda, Jotunheimen og Hemsedalsfjellene og med et mildt turterreng er Oset et flott utgangspunkt for gode dager på fjellet...

Kom hjem til Oset

 
Image by Thomas Millot

HØST PÅ FJELLET

Senk skuldrene - mens vi tar oss av resten..

Nyt den friske fjelluften i koselig omgivelser!

Få ekstra gode priser i midtuke september/deler av oktober.

Vi arrangerer også oktoberfestival 22.-28. oktober,  (få ledig rom igjen)

Opplev den magiske høsten på Oset!

Julebord & julemarked

Kom i førjulsstemning sammen med oss på Oset!

Julemarked kombinert med julebord på Oset er kanskje en av de koseligste tradisjonene du kan bli med på i førjulstiden. Vi anbefaler å være tidlig ute med å booke rom, da det fylles raskt opp.

Midtuke 47, 48 og 49

(obs: uke 47 snart fullbooket)

Vi tror at tillitt og trygghet er viktige forutsetninger for et godt hotellopphold. En varm og hyggelig velkomst, en oppfordring om å si i fra hvis det skulle være noe, tilrettelegging mht spesielle behov (handicap, allergi, sykdom) og ikke minst god informasjon om hotellet og aktivitetene/hva som skjer er noe av det vi legger vekt på for at det skal bli et vellykket opphold. 

thumbnail_image23.jpg
11.jpg

Alle fellesareal ligger på et plan i 1. etasje. Værelsene ligger over 3 etasjer i tilknytning til heis. Vi har flere rom som er tilrettelagt for bevelgelseshemmede og vi har rom for allergikere.

Oset ligger sentralt mellom Oslo og Bergen, og med kort avstand til mange spennende serverdigheter, med andre ord et flott utgangspunkt for utflukter (halv- og heldagsturer). Om man ønsker å være i ro på hotellet er det mye man kan ta seg til; utleie av sykler og båter, kanskje et slag med boccia eller hesteskokasting kan være gøy. En svømmetur i hotellets svømmebasseng er også en fin aktivitet.

Vi har gjester gjennom året med forskjellige ønsker og behov. Vi prøver å være mye for noen i stedet for litt for alle. Derfor har vi delt opp sesongen slik vi ser det er naturlig i forhold til hvilken kundegruppe vi legger til rette for. I perioden pinse og frem til sommerferien, august, september og midtuke nov/des under julemarked er i seniorenes tegn her på Oset. I denne perioden har vi egen senior-vertinne som tilrettelegger med aktivteter og underholdning. Et besøk i Oset Fjellkirke og en omvisning i Gildehallen hører med under besøk på Oset.

37 varmere.jpg