Velkommen som senior på Golsfjellet!

I alle år har Oset vært et populært reisemål for seniorgjesten. Med vakker beliggenhet ved Tisleifjorden med utsikt bl.a. over Golsfjellet, Stølsvidda, Jotunheimen og Hemsedalsfjellene og med et mildt turterreng er Oset et flott utgangspunkt for gode dager på fjellet...

Vi tror at tillitt og trygghet er viktige forutsetninger for et godt hotellopphold. Vi som representerer Oset er din garanti for et vellykket opphold. En varm og hyggelig velkomst, en oppfordring om å si i fra hvis det skulle være noe, tilrettelegging mht spesielle behov (handicap, allergi, sykdom) og ikke minst god informasjon om hotellet og aktivitetene/hva som skjer er noe av det vi legger vekt på for å legge til rette for et vellykket opphold.  

Alle fellesareal ligger på et plan i 1. etasje. Værelsene ligger i 3 etasjer i tilknytning til heis. Vi har 12 rom tilrettelagt for bevelgelseshemmede og ellers rom for allergikere.

Oset ligger sentralt mellom Oslo og Bergen, og med kort avstand til mange spennende serverdigheter, med andre ord et flott utgangspunkt for utflukter (halv- og heldagsturer), som f.eks. Panoramaveien med besøk på Vasetstølen, alternativt kan man kjøre Panoramaveien og via Lykkja/Hemsedal og besøke Ulsåkstølen. Heldagstur til Langedrag eller Bjørneparken er populært, Jotunheimen og Vestlandsfjordene er heller ikke langt unna.

Om man ønsker å være i ro på hotellet er det mye man kan ta seg til; utleie av sykler og båter, kanskje et slag med boccia eller hesteskokasting kan være gøy. En svømmetur i hotellets svømmebasseng er en fin aktivitet og hvorfor ikke varme opp i trimrommet.

Vi har gjester gjennom året med forskjellige ønsker og behov. Vi prøver å være mye for noen i steden for litt for alle. Derfor har vi delt opp sesongen slik vi ser det er naturlig i forhold til hvem kundegruppe vi legger til rette for. Sommeren og høstmånedene, august og september er i seniorenes tegn her på Oset. I denne perioden har vi egen senior-vertinne. Et besøk i Oset Fjellkirke og en omvisning i Gildehallen hører med under et besøk på Oset.

Vi vet at mange av dere er glade i fin dansemusikk. I seniormånedene har vi levende musikk som spiller kjente og kjære sanger/melodier til gjestenes store begeistring. Vi har også perioder ellers i året hvor vi spesielt tilrettelegger for seniorgjesten. I midtukene før jul kan man besøke vårt populære julemarked. Ellers blir det lagt opp til senior vinteraktivitetsuke og anledninger utover våren og sommeren. Se vår kalender.

 

Oset Høyfjellshotell  |  (+47) 32 07 95 00

Booking: oset@oset.no             

Faktura:  oset@faktura.poweroffice.net

Org.nr. 968801333

Osevegen 20                                              

3550 Gol i Hallingdal

Viken, Norge  

  • Facebook Social Icon
  • Instagram