
Våre menyer er inspirert av mattradisjoner gjennom tidene, samtidig som vi er ydmyke for nye måter å tilberede og presentere mat på. Våre engasjerte kokker tilbereder måltidene med lidenskap og stolthet.
Vi har håndplukkede leverandører som stiller store krav til råvarene, de er valgt med kunnskap og et kritisk øye.
God mat og gode smaker tar tid å tilberede!


Oset har gjennom generasjoner vært et mathus, et sted hvor det alltid har vært stor lidenskap for mat og selvfølgelig gode råvarer. De tidligere vertinnene Gudrun og hennes svigermor Sara hadde sine timer over grytene. Flere av deres oppskrifter blir brukt den dag i dag, vi kan love deg at det er ikke noe juks med verken karamellpuddingen eller rømmegrøten!

Hver kveld byr vi på en nydelig 3-retters middag; forrett eller suppe, hovedrett og dessert med kaffe.
Restauranten er åpen
kl 19.00-21.00
Be gjerne om vår selskapsmeny til spesielle anledninger – vi skreddersyr gjerne for deg/dere!

I vår bistrobar finner du blant annet småretter som rømmegrøt, dagens suppe, smakfull hamburger, og kanskje verdens beste vafler…
Vi har også kuleis, og andre desserter!
Bistrobar åpen 11.00-16.00



Om dere feirer en spesiell anledning tar vi gjerne imot innspill og komponerer en meny basert på deres ønsker.
Vårt utvalg av sjarmerende lokaler gir dere også mulighet til å sette stemningen som passer for nettopp deres anledningen.
Litt magi og mye stemning!


