Velkommen på Golsfjellet!

Hos oss føler hele familien seg hjemme selv om man er borte, og det er godt å komme bort fra hverdagen litt!
Hos oss ligger alt til rette for kvalitetstid for hele familien. Vår filosofi er at hvis barna har det bra på ferie, har også de voksne det bra!

I nærområdet til hotellet finner man et barnevennlig terreng. Et mangfold av turmuligheter med flotte merkede stier, hotellets natursti kan være en fin ettermiddagsutflukt for hele familien. Sist men ikke minst, på Golsfjellet og Stølsvidda finner man kanskje det mest familievennlige og mangfoldige sykkelnettet i Norge.

Vi har et hyggelig og familievennlig uteområde med en flott lekepark med klatrestativ/vegger, husker, sklier, trampoline mm. Vi har også sykler, båter, kanoer og pedalbåter til utleie. Fine forhold for ørretfiske i Tisleiafjorden. Om sommeren er det fint å ta seg et forfriskende bad i fjorden...

Vinterstid er mulighetene mange, et fantastisk løypenett starter utenfor hotellværelse. Det er mange fine turer som egner seg for småbarnsfamilier, husløypen er en fin start for de minste (4km/8km). Golsfjellet Alpinsenter ligger bare 1 km fra hotellet, og vi tilby tilbringertjeneste i helger og skoleferier. Ellers finner man flotte områder rundt hotellet tilrettlagt for skileik og aking.

Måltidene er tilrettelagt for de minste, med fristende alternativ for barna (egen barnebuffett/meny til middag). 

Etter uteaktivitet og et godt måltid kan det være godt å slappe av litt, kanskje med en avis og en god kopp kaffe. I resepsjonen finner man BRIO togbane, en favoritt blant de minste. I lekerommet finner man et godt utvalg av leker, bl.a. LEGO. I samme avdelingen finner man bordtennis og biljard.

En favorittsyssel for barna er gjerne en tur i svømmebassenget. Det er delt av eget barnebasseng til de minste.

I skoleferiene vil dere møte profesjonelle aktivitetsledere som engasjerer og underholder barna. 

Vi har flere typer familierom, bla romløsning med 2 rom med dør i mellom. Vi har flere rom tilrettelagt for bevegelseshemmede/HC-rom. Mulighet for babycall-vakt i resepsjonen.


STORFAMILIER OG SLEKTSTREFF 

Vi har arrangert mange jubileer og bursdager for storfamilien; være seg private middager i Hallingstugu eller i Gildehallen. På Oset skal alle aldere ha det bra og derfor er vi en populær palss for slike arrangementer.

 

Oset er et godt utgangspunkt for din families ferieaktiviteter. Ikke bare er tilbudet stort på og rundt hotellet, men avstanden er også kort til en rekke andre opplevelser. 
På og i tilknytning til hotellet finner du:

- Stort utendørs lekeområde for barna (gratis)
- Barnas Bondegård (gratis)
- Pedalbåter 
- Lekerom samt utlån av brettspill (gratis)
- Badebasseng med eget barnebasseng samt badstuer og solarium (gratis for hotellets boende gjester)
- Gode sykkelmuligheter (sykkel kan du leie hos oss)
Fiskemuligheter (Fiskekort kjøpes i resepsjonen)
- Gode vandreruter
Padling og roing (båt- og kanoutleie)
- Alpinbakke link Golsfjellet Alpinsenter

Oset Høyfjellshotell  |  (+47) 32 07 95 00

Booking: oset@oset.no             

Faktura:  oset@faktura.poweroffice.net

Org.nr. 968801333

Osevegen 20                                              

3550 Gol i Hallingdal

Viken, Norge  

  • Facebook Social Icon
  • Instagram