BRYLLUP

Har du fridd og fått ja?

Vi på Oset ønsker deg all hell og lykke i det kommende ekteskapet og vil mer enn gjerne være behjelpelig med å planlegge og gjennomføre akkurat ditt bryllup.

Her finner du en av landets mest spektakulære og særpregede lokaliteter for et spesielt og minneverdig selskap. Gildehallen er en av Norges største private samlinger av bondeantikviteter og gir således en romantisk ramme for selskapet. 

I tilknytning til hotellet har vi også en egen fjellkirke der selve vielsen kan finne sted. Vi har lang og god erfaring med å være vertskap for både bryllup og andre selskap. Det er denne erfaringen i kombinasjon med vår serviceinstilling og evne til å finne løsninger som gjør at du kan være trygg på at du har valgt riktig sted dersom du legger bryllupet ditt hit til oss.

Ved å bruke Oset kan du selv avgjøre hvor mye du vil involvere deg i den praktiske gjennomføringen. Dersom du ønsker at vi skal gjøre det meste, skal vi vise oss den tilliten verdig. Vi hjelper deg med hele planleggingen og gjennomføringen; skaffer deg det du trenger av invitasjoner, musikere, fotograf, prest, kaker, blomster og alt annet du måtte ønske deg.

 

Fyll ut forespørselsskjemaet, så tar vi kontakt med deg!

Oset Høyfjellshotell  |  (+47) 32 07 95 00

Booking: oset@oset.no             

Faktura:  oset@faktura.poweroffice.net

Org.nr. 968801333

Osevegen 20                                              

3550 Gol i Hallingdal

Viken, Norge  

  • Facebook Social Icon
  • Instagram