Et realt måltid

Servering, Selskap, Bryllup, Lag. Mat av høy klasse til alle anledninger.  Oset Høyfjellshotell, Gol, Golsfjellet, Hallingdal, NorgeOset er viden kjent for sitt kjøkken. Slik har det vært siden hotelldriften startet opp i 1880. Velsmakende og rause matfat har vært et kjennetegn i alle år. 

Her passer vi på å ha rikelig med gode råvarer tilgjengelig, og kokkene sørger for at maten blir tilberedt med utgangspunkt i tradisjonsrike og gode oppskrifter. Vi har også vårt eget dessertkjøkken/konditori hvor de herligste desserter blir tilberedt. Når man drar til fjells er det lov til å frotse litt i dessertbuffeten... (så får man heller spise vassgraut når man kommer hjem!)

I våre pensjonspakker inngår frokost, lunsj og middag - ønsker du en spesiell meny presenterer vi gjerne våre festmenyer! Vi er også åpne for innspill om du har dine favoritter.

Vi tilrettelegger gjerne for alle typer selskap, enten man velger å ha bespisning i restauranten eller om man ønsker en litt annerledes ramme som Gildehallen eller Hallingstua.

Hallingkost

Oset deltar aktivt i Hallingkost-prosjektet, som har til formål å øke kompetansen og bruken av tradisjonelle retter og råvarer fra Hallingdal.



Arrangement
Juni
1/6 - 30/6
Seniormåned
21/6 - 16/8
Sommerferie på Oset
Juli
12/7 - 14/7
Goldagan
26/7 - 28/7
Olsok-weekend
Oktober
11/10 - 13/10
Oset treffet
13/10 - 15/10
Naturfagets helter
18/10 - 20/10
Oktoberfest
25/10 - 27/10
Oktoberfest
November
1/11 - 3/11
Familiejulebord
19/11 - 7/12
Julemarked på Oset åpner!
Desember
29/12 - 1/1
Nyttårsfeiring


Medlem av:


Hallingkost